Kategorije

Dostava
Pošiljke dostavlja dostavna služba GLS, DPD in Pošta Slovenije, in sicer pretežno v dopoldanskem času, zato pri naročilu navedite naslov dostave, kjer boste v tem času dosegljivi.


V primeru, ko vas ni doma, vam kurir dostavne službe GLS in DPD v nabiralniku pusti listek s telefonsko številko, na kateri lahko naročite ponovno dostavo (ta je lahko tudi na drug naslov v Sloveniji). Ponovna dostava je brezplačna. Na vaš klic bo dostavna služba čakala 4 dni, nato bo paket vrnjen pošiljatelju.


GLS in DPD ne zaračuna stroškov transakcije pri pošiljkah s plačilom po povzetju.

Pošta Slovenije zaračuna strošek transakcije pri pošiljkah s plačilom po povzetju, ki znaša 0,96€ oz. 1% vrednosti odkupnine.


Če naročite izdelek do 14. ure, ga odpošljemo še isti dan, torej boste pošiljko prejeli naslednji dan.
Vse izdelke iz naše spletne trgovine dostavimo v roku 1-3 delavnih dni od datuma sprejetja vašega naročila.

V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi, vas o tem obvestimo po telefonu ali elektronski pošti in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.

Stroški dostave

Stroški dostave pri nakupu v vrednosti do 40 eur znašajo 3,5 €.  Pri naročilih nad 40 € pa stroške dostave krije podjetje Boomer d.o.o.; v tem primeru je dostava brezplačna.


Pravica do vračila izdelka
Kupec ima pravico, da nam v 15-ih dneh pisno sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok 15 dni začne teči naslednji dan po dnevu dobave blaga. Kupec mora v 15-ih dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Le to mora biti nepoškodovano, v nepoškodovani originalni embalaži in nespremenjeni količini. Tudi v primeru, če kupec v petnajstih dneh po prejemu vrne blago, se šteje, da odstopa od naročila.

Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano in v nespremenjeni količini. Vračilo plačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. 


Vračilo kupnine
Kupcu, ki odstopi od naročila, vrnemo denar. Za nakazilo kupnine nam posredujte številko vašega osebnega računa. 

Vrnitev izdelka
V primeru, da ste prejeli izdelek, ki ne ustreza vašim željam, nam nerabljenega, nepoškodovanega in v originalni embalaži lahko vrnete v roku 15 dni. Izdelek, s katerim niste bili zadovoljni, vam lahko zamenjamo ali vrnemo kupnino.

 

Centralo GLS lahko pokličete na 01/500 11 90 , v kolikor pa potrebujete spremno številko paketa, pa pokličite na 041/600 905.

 

Pakete dostavljamo tudi na Hrvaško.


DomovDomov

Košarica  

(empty)