Kategorije

Splošni pogoji uporabe spletnega mesta www.hranazapse.si

 

 

V tej točki so določene pravice in obveznosti lastnika in uporabnikov spletne strani www.hranazapse.si. Določen je tudi način in pogoji uporabe vsebin ter funkcionalnosti omenjene spletne strani. Z vstopom na www.hranazapse.si uporabniki potrjujejo, da so seznanjeni s pogoji, z njimi soglašajo in se zavezujejo k njihovim določbam. Zapisani splošni pogoji veljajo za celotno spletno mesto.

 

Lastnik si bo prizadeval, da bodo podatki, objavljeni na spletnem mestu www.hranazapse.si, točni. Ne prevzema odgovornosti za napake ali opustitve v vsebini spletnega mesta, obenem pa ima pravico do sprememb, dopolnitev in posodobitev vsebine.

 

Lastnik strani lahko splošne pogoje uporabe spreminja. Spremembe začnejo veljati in so za uporabnike zavezujoče z naslednjim dnem po objavi na spletni strani www.hranazapse.si. Lastnik bo uporabnike ažurno obveščal o spremembi splošnih pogojev.

 

Omejitev osebne in nekomercialne uporabe

 

Podatke iz spletne strani www.hranazapse.si lahko uporabniki uporabljajo le za osebne in nekomercialne namene. Prepovedano je spreminjanje, kopiranje, distibucija, prikazovanje, izvajanje, oddajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerih koli podatkov, programske opreme, izdelkov ali storitev, ki so del spletne strani. Le v primeru pisnega dovoljenja lastnika spletnega mesta je dovoljeno drugače.

 

Varovanje zasebnosti

 

Ko uporabnik odpre uporabniški račun, mora vpisati vse zahtevane podatke. Ti morajo biti točni in pravilni. Če želijo uporabniki vstopiti v sistem, morajo vnesti pravilno uporabniško ime in geslo. Lastnik strani je zagotovil ustrezen nadzor za varovanje in upravljanje s temi podatki. Zagotovil bo zasebnost uporabnikov in njihove podatke uporabljal skladno z veljavno zakonodajo in pravilnikom o varovanju osebnih podatkov.

 

Omejitev odgovornosti

Za vse aktivnosti, ki so storjene na določenem uporabniškem računu, je odgovoren njegov lastnik. Če se zgodi, da nekdo nepooblaščeno uporabi uporabniški račun (ali če gre za utemeljen sum), mora o tem takoj obvestiti lastnika spletnega mesta www.hranazapse.si. Ta ni odgovoren za kakršno koli izgubo ali škodo, ki bi jo uporabnik utrpel zaradi nepooblaščene uporabe njegovega računa in gesla. Uporabnik se zaveže, da bo spletno stran www.hranazapse.si uporabljal v skladu z omenjenimi pogoji uporabe, da bo varoval tajnost gesla ter upošteval pravila in obvestila, ki bodo objavljena na spletni strani.

 

Nezakonita ali prepovedana uporaba

Uporabniku ni dovoljeno, da si pridobi nepooblaščen dostop do spletne strani www.hranazapse.si, do računalniškega sistema, z njim povezanega omrežja ali do podatkov drugih uporabnikov.

 

Zbiranje osebnih podatkov

Ko uporabnik odpre uporabniški račun, mora v polja vnesti določene podatke, ki se od njega zahtevajo, prav tako pa tudi podatke, vnos katerih ni nujen. Svoje podatke lahko ureja in spreminja ob prijavi. Spletno mesto www.hranazapse.si v podatkovno zbirko začasno beleži obstoječe vpise z namenom izboljšati učinkovitost in zanesljivost delovanja. Ob odjavi iz sistema enotne prijave ali po poteku veljavnosti uporabniške seje, se ta podatke izbriše iz zbirke podatkov. V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov lastnik zagotavlja, da bo osebne podatke uporabnikov uporabljal za delovanje in vzdrževanje njihovega računa ter za omogočanje storitev spletnega mesta www.hranazapse.si.

 

Načini plačila

V spletni trgovini www.hranazapse.si lahko plačujete na naslednje načine:

- plačilo po povzetju,

- plačilo po predračunu (s položnico ali elektronsko banko),

- plačilo s Paypal ali kreditno kartico,

- plačilo z darilnim bonom.

 

Plačilo po povzetju:

To pomeni, da boste kupnino plačali dostavljalcu ob dostavi naročenega izdelka. Stroški dostave znašajo 3,5 €. Pri nakupu v vrednosti nad 40 eur stroške dostave v celoti krije spletna trgovina www.hranazapse.si. Dodatno vam ne zaračunamo nobenih stroškov, povezanih z prevzemom blaga(strošek odkupnine, transakcije itd.).

Plačilo po predračunu

Na vaš elektronski naslov boste dobili obvestilo o dobavi izdelka in napotke za plačilo. Ne plačujte izdelka pred prejemom tega elektronskega sporočila.

 

Plačilo z Darilnim bonom

Darilni bon ste lahko prejeli v elektronski ali fizični obliki. Kodo, ki jo prejmete vnesete v polje kuponi ugodnosti. Znesek nakupa se vam bo samodejno zmanjšal za vrednost bona.

 

Spletni piškotki

 

Na spletnem mestu se uporabljajo piškotki, ki so potrebni za osnovne funkcionalnosti spletnega mesta.

To so piškotki, ki omogočajo predvsem analizo brskanja po spletnem mestu.

 

Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta se strinjate z naložitvijo teh piškotkov.

 

 

Splošne informacije

Vsebina spletnega mesta www.hranazapse.si so avtorsko delo, razen vsebin, ki jih vnesejo uporabniki. Vse pravice so pridržane.

 

Vprašanja v zvezi s Splošnimi pogoji uporabe spletnega mesta www.hranazapse.si lahko uporabniki pošljejo po emailu info@hranazapse.si.

Boomer d.o.o.
Malo Hudo 11

1295 Ivančna Gorica
email: info@hranazapse.si
tel: 041 / 600 - 905

Ident. št. za DDV: SI58268995
Poslovni račun:
SI56 0204 1025 6636 585 odprt pri NLB

 

 

Za reševanje vseh morebitnih sporov v zvezi s spletnim mestom www.hranazapse.si je pristojno sodišče v Grosuplju.


DomovDomov

Košarica  

(empty)