Kategorije



ESSENTIAL ESTATE LIVING SMALL 3KG

ESSENTIAL ESTATE LIVING SMALL 3KG

Je pasja hrana namenjena za odrasle pse vseh pasem. Pri izbiri sestavin ne pristajamo na kompromise - ESTATE LIVING ne vsebuje žitaric in je narejena jagnjetine in divjačine. Od hrane ESSENTIALS lahko vedno pričakujete najvišjo kakovost, saj je vsa hrana izdelana iz izbranih sestavin najvišje kakovosti in skladno z našimi BOF načeli.

Več informacij


21,90 €



Loyalty programOb nakupu tega izdelka lahko zberete do 2 zvestobnih točk. Skupaj jih boste imeli 2 , ki jih lahko pretvorite v kupon za 1,00 €


Izkoristite kodo "ugodennakup" in prejmite 10% popusta pri prvem nakupu. Kodo morate vpisati v polje "koda" na blagajni. Koda ne velja za že znižane izdelke.

Primer vnovčenja kode.

Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi:

Za bolj pestro prehrano vašega psa, lahko izmenično kombinirate hrano ESSENTIAL ESTATE LIVING in ESSENTIAL NAUTICAL LIVING.

 

SESTAVA

Sveža jagnjetina in divjačina, sladek krompir, sušena jagnjetina, grah, sveže jajce, sušen piščanec, krompir, lanena semena, maščobe jagnjetine, kalčki lucerne, jetrna jušna osnova, vitamini, minerali, MOS, FOS, glukozamin*, hondroitin*, MSM* (*vse naravnega izvora), brusnice, acai jagode, borovnice, murva, jabolko, paradižnik, pomaranča, hruška, korenje, špinača, cvetača, morska trava, ognjič, ginseng, zeleni čaj, ingver.

 

Narejena iz sveže in sušene jagnjetine, divjačine, race in jajc 74% (Od tega sveže 50%)

 

Beljakovine 30,0 %

Maščobe 16,0 %

Minerali 8,0 %

Voda 8,5 %

Omega-6 2,8 %

Omega-3 1,7 %

Kalcij 1,8 %

Fosfor 1,3 %

Glukozamin 0,09 %

Hondroitin 0,07 %

Kcal/Kg 3580

 

JE TO VAŠA PRVA VREČKA HRANE ESSENTIALS?

Prva vrečka ESSENTIALS prinese spremembe prehranskih navad. Hrano ESSENTIALS lahko 4–7 dni postopoma uvajate v prehrano vašega psa, ali pa spremembo naredite z enega dne na naslednjega.

Zelo pomembno je le, da prilagodite dnevni odmerek hrane ustrezno potrebam vašega psa. Prekomerno hranjenje lahko povzroči, da je blato bolj mehko. Zato priporočamo, da prve 2–3 tedne posvetite temu, da najdete popoln odmerek hrane. Ko je blato vašega psa čvrsto in je vaš hišni ljubljenček zadovoljen, ste našli pravo velikost porcije. Sedaj lahko uživate vse prednosti hrane ESSENTIALS.

 

SHRANJEVANJE

Priporočamo, da za shranjevanje uporabljate ESSENTIAL škatlo za hrano. Hrano je potrebno shranjevani na hladnem in suhem mestu (5-18 °C) izven direktnega sonca in v neprodušni posodi. S pravilnim shranjevanjem boste zagotovili, da hrana ohrani svojo svežino in okus.

 

NASVET ZA PSE Z IZBIRČNIM OKUSOM

Po naših izkušnjah, se večina psov ne more upreti okusu hrane ESSENTIALS. Kljub temu pa naj vas ne presneti, če vaš pes ne poje celotnega obroka. Če vaš pes morda ne bo zaključil obroka, to ni zaradi okusa, temveč zato, ker je hrana bolj nasitna, česar se bo vaš pes s časoma privadil. Če je vaš pes posebej izbirčen, poskusite čez njegovo porcijo naliti malo vroče vode. Namesto vode lahko čez porcijo nalijete 1-2 polni žlici ESSENTIAL OMEGA 3 OLJA.

 

NAJBOLJE UPORABITI DO

V 12 mesecih od datuma izdelave. Datum, ura in unikatna številka izdelka se nahajajo na embalaži.

Košarica  

(empty)