KategorijeESSENTIAL THE BEGINNING LARGE BREED 12,5KG

ESSENTIAL THE BEGINNING LARGE BREED 12,5KG

Je pasja hrana namenjena posebej za mladiče večjih pasem, ki bodo v odrasli dobi tehtali več kot 15 kg.

Hrana je narejena, da popolnoma ustreza potrebam mladiča v najbolj občutljivem obdobju, ko mladič intenzivno raste. Hrana LARGE BREED ne vsebuje žitaric in je narejena skladno z našimi BOF načeli.

Več informacij


58,90 €Loyalty programOb nakupu tega izdelka lahko zberete do 6 zvestobnih točk. Skupaj jih boste imeli 6 , ki jih lahko pretvorite v kupon za 3,00 €


Izkoristite kodo "ugodennakup" in prejmite 10% popusta pri prvem nakupu. Kodo morate vpisati v polje "koda" na blagajni. Koda ne velja za že znižane izdelke.

Primer vnovčenja kode.

Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi:

Uporabo hrane BEGINNING – LARGE BREED priporočamo za mladiče in mlade pse do starosti 13–28 mesecev.

 

SESTAVA

Svež piščanec in raca, sladek krompir, sušen piščanec in raca, grah, svež losos in postrv, sveže jajce, lanena semena, piščančja maščoba, krompir, jetrna jušna osnova, kalčki lucerne, vitamini, minerali, MOS, FOS, glukozamin*, hondroitin*, MSM* (*vse naravnega izvora), brusnice, acai jagode, borovnice, murva, jabolko, paradižnik, pomaranča, hruška, korenje, špinača, cvetača, morska trava, ognjič, ginseng, zeleni čaj, ingver.

 

Narejena iz svežega in sušenega piščanca, race, lososa, postrvi in jajc 74 % (od tega sveže 48 %).

 

Beljakovine 28,0 %

Maščobe 16,0 %

Minerali 7,5 %

Voda 8,5 %

Omega-6 1,5 %

Omega-3 1,5 %

Kalcij 1,4 %

Fosfor 1,2 %

Glukozamin 0,09 %

Hondroitin 0,07 %

Kcal/Kg 3620

 

JE TO VAŠA PRVA VREČKA HRANE ESSENTIALS?

Prva vrečka ESSENTIALS prinese spremembe prehranskih navad. Hrano ESSENTIALS lahko 4–7 dni postopoma uvajate v prehrano vašega psa, ali pa spremembo naredite z enega dne na naslednjega.

Zelo pomembno je le, da prilagodite dnevni odmerek hrane ustrezno potrebam vašega psa. Prekomerno hranjenje lahko povzroči, da je blato bolj mehko. Zato priporočamo, da prve 2–3 tedne posvetite temu, da najdete popoln odmerek hrane. Ko je blato vašega psa čvrsto in je vaš hišni ljubljenček zadovoljen, ste našli pravo velikost porcije. Sedaj lahko uživate vse prednosti hrane ESSENTIALS.

 

SHRANJEVANJE

Priporočamo, da za shranjevanje uporabljate ESSENTIAL škatlo za hrano. Hrano je potrebno shranjevani na hladnem in suhem mestu (5-18 °C) izven direktnega sonca in v neprodušni posodi. S pravilnim shranjevanjem boste zagotovili, da hrana ohrani svojo svežino in okus.

 

NASVET ZA PSE Z IZBIRČNIM OKUSOM

Po naših izkušnjah, se večina psov ne more upreti okusu hrane ESSENTIALS. Kljub temu pa naj vas ne presneti, če vaš pes ne poje celotnega obroka. Če vaš pes morda ne bo zaključil obroka, to ni zaradi okusa, temveč zato, ker je hrana bolj nasitna, česar se bo vaš pes s časoma privadil. Če je vaš pes posebej izbirčen, poskusite čez njegovo porcijo naliti malo vroče vode. Namesto vode lahko čez porcijo nalijete 1-2 polni žlici ESSENTIAL OMEGA 3 OLJA.

 

NAJBOLJE UPORABITI DO

V 12 mesecih od datuma izdelave. Datum, ura in unikatna številka izdelka se nahajajo na embalaži.

Košarica  

(empty)