KategorijeESSENTIAL CONTOUR 12,5KG

ESSENTIAL CONTOUR 12,5KG

je poln obrok, ki je namenjen posebej za:

Pse s prekomerno težo in za pse, ki imajo ponavljajočo nagnjenost k prekomerni teži.

Kastrirane ali sterilizirane pse, saj ti posegi vplivajo na prehranske potrebe.

Več informacij


56,80 €Loyalty programOb nakupu tega izdelka lahko zberete do 6 zvestobnih točk. Skupaj jih boste imeli 6 , ki jih lahko pretvorite v kupon za 3,00 €


Izkoristite kodo "ugodennakup" in prejmite 10% popusta pri prvem nakupu. Kodo morate vpisati v polje "koda" na blagajni. Koda ne velja za že znižane izdelke.

Primer vnovčenja kode.

Od hrane ESSENTIALS lahko vedno pričakujete najvišjo kakovost, saj je vsa hrana izdelana iz izbranih sestavin najvišje kakovosti. Hrana ne vsebuje žitaric in je izdelana skladno z našimi BOF načeli.

 

SESTAVA

Svež piščanec in raca, sušen piščanec in raca, sladek krompir, krompir, grah, svež losos in postrv, sveže jajce, lanena semena, kalčki lucerne, jetrna jušna osnova, grahove vlaknine, vitamini, minerali, MOS, FOS, glukozamin*, hondroitin*, MSM* (*vse naravnega izvora), brusnice, acai jagode, borovnice, murva, jabolko, paradižnik, pomaranča, hruška, korenje, špinača, cvetača, morska trava, ognjič, ginseng, zeleni čaj, ingver.

Narejena iz svežega in sušenega piščanca, race, lososa, postrvi in jajc 78% (od tega sveže 45 %)

 

Beljakovine 33,0 %

Maščobe 13,0 %

Minerali 8,0 %

Voda 8,5 %

Omega-6 2,2 %

Omega-3 1,4 %

Kalcij 1,8 %

Fosfor 1,4 %

Glukozamin 0,09 %

Hondroitin 0,07 %

Kcal/Kg 3425

 

JE TO VAŠA PRVA VREČKA HRANE ESSENTIALS?

Prva vrečka ESSENTIALS prinese spremembe prehranskih navad. Hrano ESSENTIALS lahko 4–7 dni postopoma uvajate v prehrano vašega psa, ali pa spremembo naredite z enega dne na naslednjega.

Zelo pomembno je le, da prilagodite dnevni odmerek hrane ustrezno potrebam vašega psa. Prekomerno hranjenje lahko povzroči, da je blato bolj mehko. Zato priporočamo, da prve 2–3 tedne posvetite temu, da najdete popoln odmerek hrane. Ko je blato vašega psa čvrsto in je vaš hišni ljubljenček zadovoljen, ste našli pravo velikost porcije. Sedaj lahko uživate vse prednosti hrane ESSENTIALS.

 

SHRANJEVANJE

Priporočamo, da za shranjevanje uporabljate ESSENTIAL škatlo za hrano. Hrano je potrebno shranjevani na hladnem in suhem mestu (5-18 °C) izven direktnega sonca in v neprodušni posodi. S pravilnim shranjevanjem boste zagotovili, da hrana ohrani svojo svežino in okus.

 

NASVET

Po kastraciji ali sterilizaciji psa se spremenita njegov psihični fokus in hormonsko ravnovesje. S tem se spremenijo tudi potrebe po hranilni vrednosti njegove prehrane. Hrana CONTOUR bo vašemu psu zagotovila naraven občutek sitosti in zmanjšala nevarnost prenajedanja, ki vodi k prekomerni teži.

Če se bo lastnik držal priporočil za pravilno odmerjanje dnevnih porcij, bodo močnejši psi s pomočjo hrane CONTUR izgubili odvečne kilograme. Ko dosežete idealno težo psa, nadaljujte z uporabo hrane CONTOUR, a za malenkost povečajte dnevni odmerek hrane.

 

NAJBOLJE UPORABITI DO

V 12 mesecih od datuma izdelave. Datum, ura in unikatna številka izdelka se nahajajo na embalaži.

Košarica  

(empty)