Cat’s Best Sensitive 8lit

100% razgradljiv ekološki mačji posip iz rastlinskih vlaken, ki ga lahko zavržemo kar v domači WC. Narejen je iz 100% naravnih obnovljivih sestavin in ne vsebuje kemičnih dodatkov. Edinstvena struktura v kombinaciji z naravnimi zelenimi perlami povečuje absorpcijo in se lahko pohvali s kar 800% vpojnostjo. Posip je lahek in droben ter izjemno nežen do mačjih tačk.

Cena: 10,50

Z nakupom tega izdelka pridobite 1 Točke zvestobe
8l

Opis

Cat’s Best Sensitive je najbolj ekonomična izbira, saj traja do 3-krat dlje kot običajni mačji posipi. Pakiranje lahko zadostuje za do 8 tednov.

Dobro je vedeti:

Če imate doma več kot eno muco, svetujemo, da ima vsaka svoj mačji WC. Če muce uporabljajo same svoj WC, so bolj čiste in pazljive s posipom.

Kako spoznati muco s posipom Cat’s Best Sensitive?

Načeloma muce nov posip sprejmejo brez večjih težav. V primeru, da ne bi bilo tako, pomešajte Cat’s Best Sensitive z vašim dosedanjim posipom in količino Cat’s Best Sensitive dnevno povečujte, dokler se muca popolnoma ne privadi na Cat’s Best Original.

Navodila za uporabo:

V mačje stranišče natresite posip do debeline minimalno 7cm. Dnevno odstranjujte grude in iztrebke (lahko jih zavržete v BIO smetnjake, kompostnike ali v domače stranišče). Posip dotresite po potrebi. Priporočamo, da na vsakih 6 tednom mačje stranišče popolnoma izpraznite in očistite. To lahko storite tudi prej, če se razvijejo neprijetne vonjave.

Dodatne informacije

Pakiranje

8l

Cat's Best

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Cat’s Best Sensitive 8lit”

Morda vam bo prav tako všeč…

Lopatka za mačje stranišče – groba

1,69
Izberite možnosti

Lopatka za mačje stranišče – fina

1,69
Izberite možnosti