Hrana za mačke Essential Foods The Little Lion

Essential Foods The Little Lion je hrana za mačje mladiče ter breje in doječe mačke vseh velikosti in pasem. Edinstvena receptura vsebuje 95 % piščanca, race, lososa, postrvi in jajc, ki poskrbijo za vnos kakovostnih beljakovin, ki omogočajo prebavo, skrbijo za absorpcijo hranil in iz telesa odstranjujejo toksine. Brusnice preprečujejo vnetje sečil, ugodno vplivajo na prebavo in učinkujejo kot naravni antibiotik. Lososovo olje je bogato z Omega-3 maščobnimi kislinami (EPA in DHA), ki so pomembne za zdravo kožo in sijoč kožušček. Izjemen okus, bo prepričal tudi največje mačje gurmane.

Kot vedno boste v hrani Essential Foods The Little Lion našli vse sestavine prve kakovosti z angleškega podeželja. 95 % piščanca, race, lososa, postrvi in jajc: kakovost prehrane izpolnjuje potrebe najbolj občutljivih mačk. Obrok brez žit je blizu tistemu, kar bi vaša mačka jedla v naravi.

Cena: 18,9029,90

Z nakupom tega izdelka pridobite 1-2 Točke zvestobe
3kg
29,90
1,5kg
18,90

Opis

Hrana Essential Foods The Little Lion je hrana prilagojena potrebam mačjih mladičev, izdelana je iz visoko kakovostnih sestavin, ki zagotavljajo visoko hranljivost hrane. Naš edinstven recept zagotavlja, da hrana vsebuje 95 % piščanca, race, lososa, postrvi in jajc, zato smo prepričani, da bo navdušila tudi najbolj izbirčne mačje mladičke.

Predlagane količine uporabljajte kot referenco, vendar je potrebno natančne količine hrane prilagoditi potrebam vašega mladička. Vsaka mačka je posebna in optimalna dnevna količina hrane se lahko zelo razlikuje glede na različne dejavnike, kot so starost, aktivnost, metabolizem in okolje. Vedno zagotovite, da ima vaš ljubljenček na voljo svežo pitno vodo.

Vsebuje naravne konzervanse in antioksidante. Počasna priprava pri 90°C.

Sestavine: sveže pripravljena piščanec in raca, sušen piščanec, sveže pripravljena losos in postrv, krompir, sušena raca, sveža jajca, sladek krompir, sveža piščančja jetra, piščančja maščoba, laneno seme, jetra, alfalfa kalčki, grahove vlaknine, lososovo olje, vitamini, minerali, brusnice, acai jagode, borovnice, murve, jabolka, paradižnik, pomaranče, hruške, korenje, špinača, cvetača, morska trava, ognjič, ginseng, zeleni čaj, ingver, pro-biotični dodatki.

Hranilna vrednost: proteini 41,00%, olja in maščobe 18,00%, vlaknine 3,50%, surovi pepel 10,00%.

Količina dodatkov na en kilogram hrane: Vitamin A 23,129 IU , vitamin D3 1,573 IU, vitamin E 607 IU. Provitamini: tavrin 1,960 mg, L-karnitin 53 mg. Elementi v sledovih: cink (cinkov kelat aminokislinskega hidrata) 87 mg, železo (železov kelat aminokislinskega hidrata) 66 mg, mangan (manganatni kelat aminokislinskega hidrata) 26 mg, baker (bakrov kelat aminokislinskega hidrata) 8 mg, jod (kalijev jodid) 0,74 mg. Aminokisline: metionin 2.094 mg, lizin 500 mg.

Tehnološki dodatki: Pro-biotični: vsebuje Enterococcus faecium DSM 10663/ NCIMB 10415 1,000,000,000 cfu da pomaga vzpostavitvi, vzdrževati in obnoviti uravnoteženo črevesno floro pri mačkah.

Dodatne informacije

Pakiranje

1,5kg, 3kg

Posebne potrebe

breje in doječe samice, brez glutena, brez žit, podpora prebavi, podpora za kožo in dlako, splošno zdravje

Starostno obdobje

mladiči

Velikost pasme

mali, srednji, veliki

Živalska beljakovina

piščanec, raca, riba

Essential Foods

ESSENTIAL FOODS je noviteta v prehrani psov, za katero vam bo vaš ljubljenček zagotovo hvaležen. Težko verjamete? Prepričajte se. Hrano ESSENTIALS so razvili s prepričanjem, da bi morala visoko kakovostna hrana biti doprinos v življenju vašega psa. Hrana bo stabilizirala obnašanje vašega psa (BOF) in pripomogla k zdravemu in kakovostnemu življenju psa skozi vse življenje. Prepričani smo, da si vi in vaš ljubljenček ne zaslužite nič manj kot le najboljše. Da bi dosegli svoje zadane cilje, uporabljamo le najbolj kakovostne sestavine. Dobrodošli v svetu ESSENTIAL FOODS. O hrani in sestavinah ESSENTIAL hrana vsebuje najmanj 74% delež svežega piščanca, lososa, postrvi, slanika, jagnjetine, divjačine in jajc. Skladno z anatomskimi potrebami vašega psa je delež svežega/sušenega mesa, jajc in rib v hrani različen, a nikoli manjši od 65%. Da bi ohranili hranilne vrednosti svežih sestavin, hrano ESSENTIALS pripravljamo pri temperaturi 90°C. Vse naše sestavine so najvišje kakovosti in, če je le možno, iz lokalnega okolja. Kaj je BOF? BOF (Behavioral Optimizing Foods) hrana blagodejno vpliva na obnašanje, saj je narejena tako, da skozi ves dan ohranja stabilno raven sladkorja v krvi. Hrana ESSENTIAL FOODS sledi BOF načelom in zagotavlja, da ne prihaja do nihanj ravni sladkorja v krvi vašega psa. Visoka vsebnost mesa in poseben način priprave pri nizkih temperaturah zagotavljata, da vaš pes dobi visoko hranilen obrok. Naša nagrajena hrana zagotavlja večjo hranilno vrednost kot jo ima druga masovno prodajana pasja hrana. Rezultati kvalitetne BOF hrane so neverjetni. Redna uporaba hrane ESSENTIALS bo pozitivno vplivala na psihično stabilnost vašega psa. Nekateri lastniki opazijo veliko spremembo v obnašanju svojega psa, drugi manjšo, a dejstvo je, da vsakdo opazi pozitivno razliko.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hrana za mačke Essential Foods The Little Lion”

Morda vam bo prav tako všeč…

ESSENTIAL the JAGUAR – 85g

1,29
Dodaj v košarico

ESSENTIAL the PANTHER – 85g

1,29
Dodaj v košarico

ESSENTIAL the LITTLE LION – 85g

1,29
Dodaj v košarico